Binjaku I Humbur

Prueba ahora Firma sin compromiso. Cancele cuando quiera.

Sinopsis

Inspektori Xamanji nis që të hetojë për identifikimin e njeriut që duket se është përgjegjësi direkt i vrasjeve të lidhura me Shoqatën Atropos dhe ndodhitë e tjera që lidhen me kriminelin Daniele Santopietro, ndërkohë që një komshie e tij i kërkon një favor: të shkojë në shtëpinë e nipit emiplegjik, që s’ka pak që është gjetur i vdekur, për t’u përpjekur të kuptojë se çfarë mund të ketë ndodhur. Kështu inspektori i ndërpret kërkimet që kishte ndërmarrë për të përmbushur kështu kërkesën e bërë nga mikesha e tij. Fillimisht mendohet që vdekja e djalit emiplegjik është si pasojë e një grindjeje me një të huaj, por hetimet shpejt mbërrijnë në një rreth vicioz. Pse ka vdekur djaloshi? Për të ardhur tek zgjidhja e enigmës, inspektorit Xamanji dhe njerëzve të tij u duhet të kthehen mbrapa në kohë, edhe nëpërmjet shfletimit të diçkaje të pamendueshme, në një thriller me këndvështrime psikologjike që do ta mbajë lexuesin nën tension deri te faqja e fundit e librit.PUBLISHER: TEKTIME