Student Radioen På Rena

Informações:

Sinopsis

Student Radioen på Rena fra 2009, ja vet det er gammelt nytt med bær med oss

Episodios

 • Student radioen på Rena: episode 2 Mat del 3

  30/04/2014 Duración: 25min

  Del 3 av mat episoden vår, her får du blant annet 5 på gata, frossenpizza test og vi ringer til Espen for å høre hvordan det står til med ham Vi får også høre mer om Emils forfatter og filmplaner pluss en telefon fra Gabriel Sjøfarer som vant ukas quiz MEN sist men ikke minst den spennende konklusjonen i Dags pasta pizza tilbud. Fins det virkelig noen der ute som er desperat nok til å prøve Dags pasta pizza? Følg med!

 • Student radioen på Rena: episode 2 Mat del 2

  28/04/2014 Duración: 29min

  Andre del av mat episoden vår. Ørjan og Dag er fremdeles vikarer for en syk Espen. Dag leser opp ukas ekstremt vanskelige quiz, Ørjan og Espen har reportasje om den nye tapas resturanten som er på Rena. Ørjan og Dag diskuterer røykelover og snåsamannen. Dag tilbyr å lage sin berømte/beryktede pastapizza og sist men ikke minst, vi får Emil på besøk for å fortelle en av sine historier om Angus, den skotske utvekslingsstudenten. Fullspekket episode med andre ord!

 • Student radioen på Rena: episode 2 Mat del 1

  24/04/2014 Duración: 27min

  Denne episoden er Espen, vår faste programleder sjuk, derfor steppet Ørjan inn som vikar. Hvordan det gikk får dere dømme selv. Temaet for denne episoden er mat og vi får blant annet musikk med Morten Enger sitt band Bull francis(ikke matrelatert men likevel), det blir anmeldelse av filmen "Super size me", spillet Cooking Academy og Jarle sier hva han syns om Weird Al sin parodi skive "The food album". Pluss vi får vite hvordan det gikk da redaksjonen skulle prøve seg med hver sin "spesialiserte" hjemmelagede pizza. Bon appetitt!

 • Student radioen på Rena episode 1 Sex del 2

  22/04/2014 Duración: 29min

  Andre del av første episode. Her får du blant annet høre hvordan det gikk når gjengen var å prøvde ut sjekketriks på byen(spoiler! vi måtte drikke oss til mot først). Ørjan var ute og spurte Rena studentene om single-livet. Espen leser opp live sjekketriks mao prøver å sjekke opp Ørjan som er den eneste andre i studio akkuratt da, fulgt av pinlig stillhet. Espen Borgersen kommer i studio for å snakke om singlelivet og "prøve" å spille for oss, det funket ikke så veldig bra. og vi hadde quiz! Enjoy

 • Student radioen på Rena episode 1 Sex del 1

  15/04/2014 Duración: 35min

  Første episode (tror vi) av student radioen på Rena fra 2009 Her handler det om Sex og vi har blant annet anmeldelse av den populære blåfilmen "Skogtur" og sex spillet Lola, men ikke minst Dags legendariske anmeldelse av storsjarmøren Günthers album "Pleasureman". Vi tar også en prat med Rune Enger som eier voksenleketøys butikken "Oss i mellom". Så ta din beste venn i hånden og kos deg med Espen, Dag, Jarle og Ørjan i studentradioen Enjoy!