Working Out Loud Podcast Van E-office En Work21

Sinopsis

In de podcast 'working-out-loud' gaan Bastiaan Boerkamp, Michel Jonker en Bas Krikke met elkaar in gesprek over actuele technologische onderwerpen die altijd raken aan mensen en organisaties. Voor elk onderwerp wordt ongeveer 10 minuten uitgetrokken en de presentatie is in handen van Frank van Attekum. Technologie zal vaak in de hoek van Microsoft en/of IBM te vinden zijn. e-office is gespecialiseerd in het ontwikkelen van digital workspaces op basis van Microsoft en IBM technologie. work21 heeft zich toegelegd op de adoptie van nieuwe technologie. Beide organisaties werken vanuit de overtuiging dat samenwerken en kennis delen essentieel zijn in organisaties die flexibel en productief willen zijn en blijven. Om samenwerken en kennis delen optimaal te faciliteren zijn tools nodig, maar zeker ook visie, praktische werkafspraken en goede ondersteuning van medewerkers in hun veranderingsproces. De titel van onze podcast verwijst naar onze visie dat transparant en openlijk werken een belangrijke basis is voor succesvol kennis delen.

Episodios

 • Podcast #26 over starten met de cloud: eerst beleid of eerst gebruik?

  Podcast #26 over starten met de cloud: eerst beleid of eerst gebruik?

  30/01/2019

  Centraal onderwerp in deze podcast is de overstap naar de Cloud en wat daarbij komt kijken. Is het nu handiger om eerst lang na te denken over beleid en dan pas in te richten en te gebruiken of laat je beleid ontstaan tijdens het gebruik. Wat zijn risico’s  en voordelen van beide routes? Waarom gaat The post Podcast #26 over starten met de cloud: eerst beleid of eerst gebruik? appeared first on e-office | digital workspace.

 • kanalen voor fun en focus: podcast #24

  kanalen voor fun en focus: podcast #24

  09/11/2018

  Michel keert terug van het O’Reilly AI Event met interessante nieuwtjes. Luister en ontdek hoe dankzij AI nu Natuurkunde-Nobelprijswinnaar Donna Strickland als 3e vrouw in deze categorie eindelijk erkend en vereeuwigd is op Wikipedia. Ook de explainability van AI wordt doorontwikkeld, waardoor je straks aan de computer kunt vragen hoe hij tot zijn keuzes is gekomen (hopelijk The post kanalen voor fun en focus: podcast #24 appeared first on e-office | digital workspace.

 • veranderen als constante en de mens als harde kant in Podcast #23

  veranderen als constante en de mens als harde kant in Podcast #23

  03/10/2018

  Vaste deelnemer aan onze podcast Working Out Loud, Michel Jonker, moest deze aflevering verstek laten gaan maar werd waardig vervangen door Emma Kastelein, consultant bij work21. Onder de altijd strenge leiding van host Frank van Attekum wordt in deze aflevering oa besproken: Bastiaan Boerkamp over de precaire balans tussen security en productiviteit aan de hand The post veranderen als constante en de mens als harde kant in Podcast #23 appeared first on e-office | digital workspace.