Sinopsis

Selamat datang ke podcast cerita cerita seram yang dibacakan oleh KC Champion. Apa yang anda dengar anggaplah sekadar hiburan. Jangan terlalu taksub dan mudah percaya dengan apa yang di diceritakan. Sekiranya kisah yang dikongsi sama seperti apa yang anda lalui ia adalah secara kebetulan sahaja.

Episodios

 • Kisah SERAM Kereta ROSAK Di Lebuhraya DUKE | Nampak HANTU Di Tingkap rumah saya

  Kisah SERAM Kereta ROSAK Di Lebuhraya DUKE | Nampak HANTU Di Tingkap rumah saya

  03/10/2020 Duración: 01h15min

  Dapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.Dalam gift pack ada 5 sambal1. Sambal Belacan Kronik Extreme - Seram Level 52. Sambal Kicap Extreme - Seram Level 53. Sambal Mala(M) Seram - Seram Level 34. Sambal Harum Keluak Malam - Seram Level 35. Sambal Belacan Kronik - Seram level 3

 • Terkejut Nampak NURSE Di HOSPITAL LAMA KLUANG | 3 Tempat BERHANTU Di Bangkok THAILAND Kisah Mae Nak

  Terkejut Nampak NURSE Di HOSPITAL LAMA KLUANG | 3 Tempat BERHANTU Di Bangkok THAILAND Kisah Mae Nak

  01/10/2020 Duración: 01h37min

  Dalam episod Malam Seram kali ini KC berkongsi cerita disebalik 3 tempat paling berhantu di Bangkok dalam JEJAK MALAM SERAM. Antaranya kisah Kuil Mae Nak yang dibina untuk tenteramkan roh yang kacau!Dapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.

 • Cerita SERAM Pramugari Diganggu Di HOTEL JEPUN SERAM Giler Ingatkan MAK BARING Sebelah AYAH

  Cerita SERAM Pramugari Diganggu Di HOTEL JEPUN SERAM Giler Ingatkan MAK BARING Sebelah AYAH

  30/09/2020 Duración: 01h38min

  Dalam kisah malam ini KC berkongsi beberapa cerita tentang night walk yang berlaku di Pulau Ubin dan Pasir Ris Swamp. Jom ikuti kisah penuh dalam MALAM SERAM.Dapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.

 • NAMPAK HANTU Bawah Katil Ibu SOLAT Dalam Bilik Anak Di SIHIR Sehingga Dalam MAKANAN Nampak LIPAS

  NAMPAK HANTU Bawah Katil Ibu SOLAT Dalam Bilik Anak Di SIHIR Sehingga Dalam MAKANAN Nampak LIPAS

  29/09/2020 Duración: 01h32min

  Dalam kisah seram dan misteri kali ini KC berkongsi kejadian seram seorang anak yang sering balik rumah jam 1 pagi dan bila masuk dalam rumah tanpa membaca surah mahupun memberi salam. Sehingga ibunya ternampak sesuatu dibawah katilnya! Jom ikuti kisah penuh dalam Malam Seram bersama KC.Dapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.

 • Telinga DIJENTIK Ketika AZAN MAGHRIB Dalam Hutan | Bayi MENANGIS Sebab Nampak WANITA TUA Di Tingkap

  Telinga DIJENTIK Ketika AZAN MAGHRIB Dalam Hutan | Bayi MENANGIS Sebab Nampak WANITA TUA Di Tingkap

  28/09/2020 Duración: 01h31min

  Dalam episod Malam Seram kali ini KC berkongsi kisah seram seorang ibu dan bayi berusia 4 bulan yang digangggu apabila suami bekerja syif malam. Bayi menangis tak henti-henti sehinggalah si ibu ternampak sesuatu di jendela biliknya! Ikuti kisah penuh dalam Malam Seram.

 • Nampak JIRAN Bawah Blok Kakak Terlupa JIRAN Dah MENINGGAL | Kisah SERAM Pramugara Di HOTEL Australia

  Nampak JIRAN Bawah Blok Kakak Terlupa JIRAN Dah MENINGGAL | Kisah SERAM Pramugara Di HOTEL Australia

  25/09/2020 Duración: 01h30min

  MALAM SERAM ditaja #TeamMirzaFai Ejen hartanah Fai Muni +6583338555 dan Mirza Subari +6583832145 Follow mereka di IG & FB AgentHiFai dan Mirza_Subari TeamMirzaFai Bertauliah, Cekap & Amanah mampu mencari rumah idaman anda.Dapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.

 • Keluarga Saya NAMPAK ASKAR JEPUN Di Pulau Sentosa | Hospital Terbiar BERHANTU Di AFRIKA SELATAN

  Keluarga Saya NAMPAK ASKAR JEPUN Di Pulau Sentosa | Hospital Terbiar BERHANTU Di AFRIKA SELATAN

  24/09/2020 Duración: 01h31min

  Dalam episod Malam Seram kali ini KC bacakan kejadian seram dan misteri seorang pemandu yang terjadi ketika menuju ke Kota Tinggi pada waktu malam. Katanya "sudah lebih 10 kali saya nampak perempuan sama di tepi jalan ini". Jom ikuti kisah penuh dalam MALAM SERAM.Dapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.

 • Isteri KERAP Minta CERAI Bila Pindah, Rupanya RUMAH BARU BERPUAKA Pelajar ASRAMA Nampak LEMBAGA

  Isteri KERAP Minta CERAI Bila Pindah, Rupanya RUMAH BARU BERPUAKA Pelajar ASRAMA Nampak LEMBAGA

  23/09/2020 Duración: 01h29min

  Terima kasih kerana sudi bersama Malam Seram. Episod kali ini KC berkongsi cerita seram tentang Pengalaman seorang kakak menetap di hotel berhantu di UTAH. Jom ikuti cerita penuh dalam Malam Seram.Dapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.

 • SERAM Anak Ajak MONSTER Masuk Bilik TIDUR SEKATIL | Dalam RUMAH SEWA Shah Alam Ada Suara Menyanyi

  SERAM Anak Ajak "MONSTER" Masuk Bilik TIDUR SEKATIL | Dalam RUMAH SEWA Shah Alam Ada Suara Menyanyi

  22/09/2020 Duración: 01h08min

  Kisah malam ini tentang beberapa Gangguan yang berlaku dalam rumah sewa serta rumah sendiri.Dapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.Dalam gift pack ada 5 sambal1. Sambal Belacan Kronik Extreme - Seram Level 52. Sambal Kicap Extreme - Seram Level 53. Sambal Mala(M) Seram - Seram Level 34. Sambal Harum Keluak Malam - Seram Level 35. Sambal Belacan Kronik - Seram level 3

 • Kisah SERAM Dua Pekerja BILIK MAYAT Cerita PENGAKAP Diganggu Dalam Tandas Di SERIMBUN CAMP

  Kisah SERAM Dua Pekerja BILIK MAYAT Cerita PENGAKAP Diganggu Dalam Tandas Di SERIMBUN CAMP

  21/09/2020 Duración: 01h33min

  Kisah seram Pocong ikut Maizurah pulang balik ke bilik resort di Pahang! Kejadian ini berlaku setelah ternampak sesuatu ketika night walk bersama pelancong lain.

 • MULUT Suka MENEGUR Dia Ikut Pulang TIDUR DISEBELAH | MAKCIK KEROPOK Kembali Menghantui Ibu Saya

  MULUT Suka MENEGUR Dia Ikut Pulang TIDUR DISEBELAH | MAKCIK KEROPOK Kembali Menghantui Ibu Saya

  18/09/2020 Duración: 01h52min

  Malam Seram kali ini dibawakan kepada anda oleh #TeamMirzaFai. Mencari Ejen hartanah yang cekap, amanah untuk jual beli hartanah anda, hubungi Mirza Subari +6583832145 atau Fai Muni +6583338555Dalam kisah Malam Seram KC berkongsi email tentang kehadiran Makcik Keropok yang mengganggu seorang ibu ketika dirumah seorang diri. Ikuti kisah penuh MAKCIK KEROPOK dalam Malam Seram.Dapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.

 • PONTIANAK Tumpang Rider GRAB Di Shah Alam Seksyen 2 | ARWAH Ibu Mertua Nyanyuk SEMBUNYI Dalam Almari

  PONTIANAK Tumpang Rider GRAB Di Shah Alam Seksyen 2 | ARWAH Ibu Mertua Nyanyuk SEMBUNYI Dalam Almari

  17/09/2020 Duración: 01h27min

  Kisah Arwah ibu mertua yang nyanyuk gemar sembunyi dalam rumah membuat keluarga ini ketakutan. Setelah arwah meninggal, masih lagi kelihatan arwah sedang bersembunyi di tempat-tempat kegemarannya. Ikuti kisah penuh dalam Malam Seram.Dapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.

 • Refleksi Dari TV Nampak Ada ORANG BARING Di Katil HOTEL | Isteri HAMIL Anak PERTAMA Bawa PULANG JIN

  Refleksi Dari TV Nampak Ada ORANG BARING Di Katil HOTEL | Isteri HAMIL Anak PERTAMA Bawa PULANG JIN

  16/09/2020 Duración: 01h30min

  Dalam kisah Malam Seram kali ini KC berkongsi banyak kisah seram yang menyeramkan. Antaranya kisah berlaku di Kedah ketika memandu dalam hujan sehingga mengakibatkan "kemalangan" Misteri. Jom ikuti cerita penuh dalam Malam Seram.Dapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.

 • Kisah VIRAL BAS Berhantu Menuju BANDUNG Indonesia | Arwah CIKGU Muncul Dalam MIMPI Beri PERINGATAN

  Kisah VIRAL BAS Berhantu Menuju BANDUNG Indonesia | Arwah CIKGU Muncul Dalam MIMPI Beri PERINGATAN

  15/09/2020 Duración: 01h36min

  Dalam episod Malam Seram kali ini KC berkongsi kisah Bas Berhantu yang pernah viral di Indonesia tahun 2019. Jom ikuti cerita penuh ini dalam MALAM SERAMDapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.

 • Terlalu HANDSOME Sampai DIGODA Dengan SIHIR | 2 Kisah JURURAWAT 1 Malaysia 1 Singapura

  Terlalu HANDSOME Sampai DIGODA Dengan SIHIR | 2 Kisah JURURAWAT 1 Malaysia & 1 Singapura

  14/09/2020 Duración: 01h29min

  Malam Seram kali ini KC ketengahkan 2 kisah Jururawat dari 2 Negara. Kisah jururawat yang berdepan dengan pesakit yang dirasuk dan kisah jururawat yang berdepan dengan pesakit barah yang diganggu dalam wad. Jom ikuti cerita penuh dalam Malam Seram.Dapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.

 • Diganggu Ketika Tonton FILEM Seram BAYI AJAIB Pemandu TEKSI Dengar Kisah SERAM Penumpang

  Diganggu Ketika Tonton FILEM Seram BAYI AJAIB Pemandu TEKSI Dengar Kisah SERAM Penumpang

  11/09/2020 Duración: 01h56min

  Malam Seram kali ini ditaja #TeamMirzaFai Untuk urusan jual beli hartanah sila hubungi Mirza Subari di +6583832145 atau Fai Muni +6583338555Dapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex.

 • Orang Kampung MIMPI SAMA, Arwah Jelma BOGEL Minta Daging MENTAH PADAH Buat-Buat CERITA SERAM

  Orang Kampung MIMPI SAMA, Arwah Jelma BOGEL Minta Daging MENTAH PADAH Buat-Buat CERITA SERAM

  09/09/2020 Duración: 01h46min

  MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Diganggu Di UNI SINGAPURA Ketika Buat THESIS | Business Partner SIHIR SAYA TERUK Sebab Saya Backout

  Diganggu Di UNI SINGAPURA Ketika Buat THESIS | Business Partner SIHIR SAYA TERUK Sebab Saya Backout

  08/09/2020 Duración: 01h35min

  Kali ini antara kisah adalah pengalaman Kak Gayah yang menjadi mangsa sihir kerana beliau tarik diri dari business venture yang dilakukan bersama bekas sahabat rapatnya. Teruk sihir yang dihantar dan makan berbulan untuk dirawat. Jom ikuti kisah seram ini dalam MALAM SERAMDapatkan gift pack Sambal Malam Seram di https://www.malamseram.com atau boleh beli langsung di No. 36 Joo Chiat Road bertentangan dengan taxi stand Joo Chiat Complex

 • Cerita Seram GAMBANG SULING Bukit Soeharto | GANGGUAN Kucing HITAM Menjelma Di Verandah WAKTU MALAM

  Cerita Seram GAMBANG SULING Bukit Soeharto | GANGGUAN Kucing HITAM Menjelma Di Verandah WAKTU MALAM

  07/09/2020 Duración: 01h29min

  Malam Seram kali ini KC bacakan cerita tentang 3 gangguan yang berlaku di bilik tidur. MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

 • Kisah Kampung ZOMBIE SEPAYANG Ipoh Perak | BENDA HALUS Ikut Nenek Cucu Balik Di Marsiling Lama

  Kisah Kampung ZOMBIE SEPAYANG Ipoh Perak | BENDA HALUS Ikut Nenek & Cucu Balik Di Marsiling Lama

  03/09/2020 Duración: 01h26min

  MALAM SERAM adalah sebuah rancngan LIVE Horror Talk Show, 12 tengah malam hingga 1 pagi, Selasa hingga Sabtu yang dikendalikan oleh KC Champioon. Dalam rancangan ini anda dapat mendengar pengalaman-penaglaman seram atau misteri yang dikirimkan melalui emel atau menerusi whatsapp voice note dari Singapura, Malaysia, Brunei, Indonesia serta Australia dan lain-lain.

página 1 de 15

Informações: