Sinopsis

Locul în care se v?d nev?z?torii!

Episodios

 • Două simuri pe iPhone

  Două simuri pe iPhone

  07/10/2020 Duración: 10min

  Salutare prieteni! Recent am installat pe un iPhone un esim și am adăugat și simul fizic. Vezi ce trebuie să știi și ce se modifică Citește mai mult The post Două simuri pe iPhone first appeared on Nevazator.ro.

 • Noutățile de accesibilitate în iOS14 și Watch OS 7 – toamna 2020

  Noutățile de accesibilitate în iOS14 și Watch OS 7 – toamna 2020

  21/09/2020 Duración: 46min

  Odată cu luna septembrie apar noile dispozitive anuale ale lui Apple împreună cu sistemul de operare major pe care acestea vor lucra. Astfel că în Citește mai mult The post Noutățile de accesibilitate în iOS14 și Watch OS 7 - toamna 2020 first appeared on Nevazator.ro.

 • Navigarea pe internet cu cititoarele de ecran

  Navigarea pe internet cu cititoarele de ecran

  13/09/2020 Duración: 50min

  Astăzi m-am gândit să vin cu un tutorial puțin mai neobișnuit, în sensul că vorbesc despre lucruri extrem de simple, și despre care oricine ar Citește mai mult The post Navigarea pe internet cu cititoarele de ecran first appeared on Nevazator.ro.

 • Conectează-te la FTP cu Filezilla

  Conectează-te la FTP cu Filezilla

  06/09/2020 Duración: 14min

  Filezilla este un program cu ajutorul căruia te poţi conecta la un server FTP, deci este un client care ne permite să descărcăm, încărcăm şi Citește mai mult The post Conectează-te la FTP cu Filezilla first appeared on Nevazator.ro.

 • Cu bastonul alb la cumpărături

  Cu bastonul alb la cumpărături

  30/08/2020 Duración: 41min

  Salutare dragi prieteni, și bun găsit la un nou episod de podcast Nevăzător.ro. Astăzi m-am gândit să vă prezint o înregistrare inedită, și anume despre Citește mai mult The post Cu bastonul alb la cumpărături first appeared on Nevazator.ro.

 • Cum poți asculta podcasturi în telefonul tău mobil?

  Cum poți asculta podcasturi în telefonul tău mobil?

  23/08/2020 Duración: 42min

  Astăzi m-am gândit să vă arăt cum puteți asculta canalele de podcast favorite pe telefonul mobil. Așa că am ales 3 aplicații care le voi Citește mai mult The post Cum poți asculta podcasturi în telefonul tău mobil? first appeared on Nevazator.ro.

 • Audacity cu cititoarele de ecran – partea 6

  Audacity cu cititoarele de ecran – partea 6

  17/08/2020 Duración: 14min

  În episodul de astăzi, vă voi arăta cum se adaugă etichete întro pistă. Această funcţie este utilă la fişierele lungi, de tip interviu, sau unde Citește mai mult

 • Audacity cu cititoarele de ecran – partea 5

  Audacity cu cititoarele de ecran – partea 5

  10/08/2020 Duración: 20min

  Salutări tuturor. În partea a cincea a seriei Audacity cu cititoarele de ecran arăt cum se face normalizare, şi care e diferenţa dintre ea şi Citește mai mult

 • Audacity cu cititoarele de ecran – partea 4

  Audacity cu cititoarele de ecran – partea 4

  02/08/2020 Duración: 22min

  Bun regăsit dragi prieteni la un nou episod Audacity. Astăzi am să vă arăt cum se poate scoate zgomotul de fond dintro înregistrare şi în Citește mai mult

 • Audacity cu cititoarele de ecran, partea 3 – demonstraţie audio

  Audacity cu cititoarele de ecran, partea 3 – demonstraţie audio

  24/07/2020 Duración: 29min

  Revin cu cel de-al treilea episod din seria Audacity cu cititoarele de ecran, în care am să demonstrez cum se poate produce un mic intro Citește mai mult

Informações: